Assortiment


Gesorteerde snoepdozen


Mix & Match


Bakpakket

Gesorteerde snoepdozen

ZoeteGroet biedt een groot assortiment aan gesorteerde snoep, drop, chocolade en hartige boxen. De snoepdozen hebben een A5 formaat en een gewicht van minimaal een halve kilo. De zwaarste doos is de Fudge Festival. Hierin zit maar liefst bijna een kilo zoetigheid! Alle leuke thema's zijn te vinden in de webshop.


SnoepDrop


Chocolade, Fudge en Nougat


Hartig

Mix & Match met onze MiniMixen

Iedere thema snoepdoos is ook verkrijgbaar in een klein formaat! De MiniMix heeft een A6 (wenskaart) formaat en de snoepjes zitten gemixt in dit leuke doosje! Ook bij deze mini ZoeteGroet kan een gratis wenskaart gekozen worden om je verrassing extra persoonlijk te maken. Het pakketje wordt net als zijn grote broer per brievenbuspost verstuurd. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om deze lekkere "gevulde kaart" in ontvangst te nemen! Ook kun je kiezen voor een Mix & Match Duo of Maxi doos. Combineer meerdere leuke MiniMixen en stel zelf je cadeaudoos samen! Leuk om meerdere mensen op hetzelfde adres te verrassen óf als je gewoon niet kunt kiezen tussen al het lekkers ;-)
ZoeteGroet Bakpakket "Brownie Bakpret"

Voor alle bakliefhebbers hebben we een heerlijk bakpakket voor luxe American Brownies! In het pakket vind je een mix, chocolade druppels én een verrukkelijke notenmix. Hierbij hoeven alleen nog boter, eieren en water toegevoegd te worden en binnen no time staan er lekkere brownies op tafel voor ongeveer 8 personen! Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen